.
.

Homo Ludditus

Less is more and nothing is good enough

.

În România, doar cu bâta ar merge


Cică Primăria Capitalei a început să delimiteze cu stâlpișori unele piste pentru bicicliști, într-o încercare disperată de a le face utilizabile.

Ariel biciclistu’ a colectat însă două fotografii care arată cum tratează șoferii români această bandă pentru bicicliști:

ariel_biciclisti

Românul nu ar putea fi civilizat decât cu bâta — ne-ar trebui o poliție ca la turci, care să te ia efectiv la ciomăgeală. Sau, eventual, niște cetățeni justițiari care să spargă autoturismele nesimțiților, cu ranga.

Neam de traistă. Jeguri. Scursuri.
4 thoughts on “În România, doar cu bâta ar merge

 1. Robert

  Oricum in Bucuresti sunt multe strazi unde trotuarul e ocupat de masini.
  Zic ei ca nu sunt locuri de parcare… Dar ce, in momentul cand a cumparat masina erau si au disparut in timp, nu ai loc de parcare nu cumperi o masina.

  Reply
  1. Fluieratorul

   Da, parca zicea insusi primarul din Caracas un lucru mare si necunoscut pe la noi, si anume ca there’s no such thing as dreptul la loc de parcare o data ce ai o masina… Nu se acorda nici un drept automat prin achizitionarea unei masini. Numai in orasele romanesti “gindirea” tuturor lucrurilor e facuta de parca am fi cu totii subordonati drepturilor celor de la volan… Ei insa n-au nici o datorie.

   Reply
 2. zugu

  Recunosc, dacă s-ar face angajări la primărie pentru buldozeriști care să ciufulească nițel mașinile astea parcate aiurea, m-aș băga voluntar.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>