.
.

Homo Ludditus

Less is more and nothing is good enough

.

Chiar și Zoso are uneori ceva în cap


După ce aici înjură pe bună dreptate imbecilitatea televizoarelor cu ecran curb de la CES 2014 (chiar au oamenii nostalgia CRT-urilor din anii ’50-’60?), necuratul ne descrie America, pe scurt:

E o țară mișto, dacă stai pe cărarea pentru turiști. Dacă te abați de la ea și începi să pui întrebări sau te oprești și observi vezi că ești mai bine în Europa sau în România de mii de ori. Mâncarea e de rahat (mă doare burta de o săptămână de la ceva), oamenii sunt săraci, legea e prea aspră cu oamenii și prea relaxată cu companiile, furtul corporatist e legalizat și dacă nu faci minim 7.000€ pe lună trăiești ca un sărac, fără asigurare medicală și auto, mâncând mizerii, sângerând pe fund și pe nas și îndopându-te cu pastile ca să contracarezi rahaturile mâncate.

N-am înțeles faza cu 7000 de euro (poate 2000 de dolari?), și nici în ce fel e mai bine în România, dar în rest…
3 thoughts on “Chiar și Zoso are uneori ceva în cap

 1. alex

  aia cu america e trasa de par rau de tot. cred ca daca ma uit paragraf cu paragraf pot sa-i combat textul de la cap la coada. ori nu a fost niciodata acolo ori nu a inteles nimic ori vrea sa mai ridice morarul cititorilor din romania.

  Reply
  1. Béranger Post author

   Amice, ești idiot. Firește că a fost acolo. Voiam să adaug că sunt și locuri unde se poate mânca bine în State, chiar dacă gloata mănâncă la cele mai de rahat hamburgării. Overall, ideea e corectă.

   Reply
 2. alex

  da, sunt idiot, articolul e perfect adevarat doar cu cateva exceptii pe care tu ai avut bunavointa sa le insirui. in rest nota zece pentru reportajul-document pe care l-a facut zoso in america si la mai mare.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>